De juiste plek voor uw kind

Verwacht u binnenkort een kind of bent u op zoek naar een kinderdagverblijf? Bedenk dan goed waar een kinderdagverblijf aan moet voldoen, voordat u zich inschrijft. Er bestaat namelijk de mogelijkheid dat u zich dient te houden aan vaste breng- en ophaaltijden, terwijl dit helemaal niet nodig is. 

Een kinderdagverblijf uitkiezen

Veel mensen hebben geen idee waar ze op moeten letten bij het uitzoeken van een goed kinderdagverblijf. Toch is het vrij gemakkelijk, als u weet waar u op moet letten. Wij raden ouders altijd rekening te houden met 3 belangrijke punten, waaraan u een goed kinderdagverblijf kunt herkennen.

  • Veiligheid, zodat u met een gerust hart verder kunt gaan.
  • Huiselijke sfeer, zodat uw kind zich op zijn gemak voelt.
  • Faciliteiten, zodat uw kind zich goed kan ontwikkelen en zich niet verveelt.

 

Een kinderdagverblijf dat aan uw wensen voldoet

Het is natuurlijk veel beter om een kinderdagverblijf te vinden dat aan uw wensen voldoet. Zo is het bij een kinderdagverblijf  mogelijk om uw kind op verschillende tijden langs te brengen, waarbij u enkel betaalt voor de gebruikte uren en op deze manier nooit te veel betaald.

Bij een groot aantal van de kinderdagverblijven betaalt u per dag of zelfs per maand, terwijl u misschien helemaal geen gebruik van alle uren maakt. Het is zelfs mogelijk om uw kind in de avond langs te brengen. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over een oppas en is het weer mogelijk om spontaan iets te ondernemen.

Daarbij is uw kind in goede handen, want ieder kinderdagverblijf staat voor veiligheid en gaat voor een huiselijke sfeer, zodat uw kind zich al snel op zijn gemak voelt. Wij raden daarom aan om uzelf altijd goed te laten informeren over de faciliteiten, eisen en regels van een kinderdagverblijf, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.